mandag den 8. september 2008

Quiz 5

Nu I bliver overladt uden nyhedsopdateringer i flere dage - så gentager vi succesen med en dobbeltquiz med to sværhedsgrader (og ja det afhænger jo af hvem man er, hvilken der er den svære :-)

5a - hvilket dyr


5b - hvad er benzinprisen i Nanoose for oktan 87 blyfri. Vi kan vist uden at afsløre for meget sige at det er billigere end i Danmark. Men et andet hint er at der faktisk også er billigere benzin i Nanoose end der er på både nord- og sydøen.

Dommerkommitéen

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så må jeg prøve igen, jeg synes godt nok ikke der er noget der er nemt - jeg vil også hellere med på den kommende tur - vejrudsigten for øen er også rigtig fin og sikke nogen måltider i nyder

jeg mener det er øjet på et dyr med pels, så måske de søde vaskeægte vaskebjørne som jo bor i jeres træer - benzinen skifter hver dag og hvordan man lige finder ud af hvad oktan 87 er, men en gæt er kr. 6,67 pr. l - og pas så lige på de bjørne - det er ikke for sjov at møde dem uforberedt
god tur - glæder mig til nyt igen
jast

Anonym sagde ...

Der er jo god tid til at hitte på svar denne gang, så der kommer muligvis flere bud, men først bud på øjet er at det må være et rådyr.

Benzinprisen tænker vi lige lidt over...

ASTE

Anonym sagde ...

a: et rådyr eller noget egern- agtigt

b: OKTAN 87,kender jeg ikke, det er ikke noget Altoen kører på.

Snakker vi kroner/ører eller canadiske dollars, liter eller gallon???
Nå bestemmer selv- 5,87kr/l dagsprisen d. 8/9-2008

Anonym sagde ...

Hmm, så er der allerede et bud mere på et rådyr, det gør det jo en anelse vanskeligere, men omvendt så tror jeg nu det er en fallow deer.

Benzinen er ikke nem, hvis priserne bare er i nærheden af at ændre sig som her hjemme, så kan vi jo nå at komme med mange rigtige svar, som er forkert inden I er tilbage igen. Men buddet lyder på 139,9 cent for én liter 87oktan ikke økologisk (og det synes de lokale med garanti er vildt dyrt). Men dog en hel del billigere end mælken...

ASTE

Anonym sagde ...

Det er da en Caribou I har taget et nærbillede af og benzinen koster 1,27 CAD/liter i følge min kilde tættest på hvor I er.
/Ulrik (som har internet adgang for første gange i ca 3 uger)