fredag den 22. april 2011

Susie, John Malkovich og 14 km vandring

Torsdag var der var discoaften med Dany på vores hotel - og det måtte vi da ikke gå glip af og nu var det samtidig sidste aften på Mallorca. Vi indfandt os naturligvis i hotellets bar efter den obligatoriske tur op og ned af 'gaden', hvor det sker i Can Picafort... tja der skete så ikke rigtig noget, hvilket muligvis skyldes, at det stadig er tidligt på sæsonen. Men tilbage til baren... der var en del andre, der heller ikke ville gå glip af Dany spille alle de superfede discohits, men der skulle også lige nogle cocktails til, for lissom at leve sig ind i den til tider helt grisefestagtigestemning, der udviklede sig i løbet af aftenen.
På et tidspunkt var der hele 8 discodansende mennesker på dansegulvet, men igen kunne dog præstere et show som Susie og John Malkovich - det var deres tanzboden - vi taler ren Danny Zuko!!

Vi oplevede dog også end 'Disco mit Dany'. Hele dagen var vejret overskyet og luftfugtigheden var høj (tæt på nedbør), men det forhindrede os ikke i at tage ud i s'Albufera for at kigge fugle. Vi tog hele rundturen på ca. 14 km, en lang men meget fin tur, hvor vi fik boosted fuglelisten med Triel, Rødhoved Tornskade og Rødvinge Braksvale. Og så blev det to arter orkidéer mere. En der umiddelbart minder om vores Tyndakset gøgeurt, bare meget større, og så ét eksemplar af en der vistnok (på engelst) hedder Bumblebee Orchid.

Fredagmorgen stod vi tidligt op og havde restauranten for os selv, da vi kl. 6.30 spiste 'kold' morgenmad. Vi kørte mod lufthavnen i Palma i let regnvejr. På den tid af dagen var det fuldstændig som, at køre på en nordjysk motorvej - jeps ikke et øje! Da vi var kommet afsted i god tid var det netop for ikke at havne i trafikpropper, at have tid til at finde 'car rental drop off' og komme gennem check in og sikkerestjek og så endte vi med at have god tid - men det er så mere afslappende :-) Og vi kom afsted og hjem til tiden.

B&U fredag 22.04.2011.

Ingen kommentarer: