søndag den 31. august 2008

Bloggen - nu med quiz

Lørdag - 30.08.2008 kl. 21.30 PDT.
Uhmm - her dufter det er chocolate chip cookies. Det skyldes at BEST lige har stået i køkkenet og bagt kager til os :-) Vi kom nemlig til at springe eftermiddagsisen over - og der var endda 24 forskellige slags at vælge imellem! Og da vi fik sund og vegetarisk aftensmad med bønner, broccoli og majs så må vi godt lige få lidt usundt til aftenteen.
De 24 slags is var ved Qualicum Beach, hvor vi brugte et par timer ved strandpromenaden og nød solen, der har skinnet fra en næsten skyfri himmel i dag. Man kunne mærke det var weekend og godt vejr, da der var en del mennesker ude og promenere, bade og holde picnic. Vi kan så i øvrigt, for de interesserede oplyse, at grillkul heller ikke virker i Canada. Der blev i hvert fald suppleret med ekstra tændvæske og drivtømmer for at få l..... til at brænde.
I formiddags kørte vi op til naturparken ved Englishman River Falls og gik en tur i skoven. I parken er der nogle vandfald som de lokale canadier og tyske turister kører ud og kigger på. Vi søgte derefter videre mod Dudley Marsh, som vi også fandt. Det var et sjovt lille og spændende sted med en del småfugle, der skjulte sig godt i træerne(bl.a. Golden Crowned Kinglet, Chestnutbacked Chickadee). Vi fandt et lille fugletårn. Først var der ikke rigtig noget at se, men pludselig skete, der en masse. En Wood Duck skræppede og fløj op, 3 Wilsons snipes lettede og fløj rundt og så kom der 2 Coopers Hawks, der landede. En meget kraftig grov klapprende trille lød, som viste sig at tilhøre en Belted Kingfisher, som fløj rundt lige ved tårnet - fedt. Det er en overdimensioneret isfugl! På vej ud af området læste vi lige infotavlerne, der beskrev området og fortalte, at udover fuglene er bjørne også aktive brugere af området!
Og så lige en lille quiz. Kategorien er naturvidenskab.
Hvad er dette?

Bloggen blev i dag indkrevet til musik af Ry Cooder og Vivaldi.
B&U

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Første bud kommer lige fra hoften - det må være en overpyntet chocolate chip cookie forklædt som krokodille ;-)

Næste bud må være noget med en havplante oversået med æg fra et/en eller andet æglæggende krybdyr/fisk?

Vil ikke udelukke at der kommer flere bud...


ASTE

Anonym sagde ...

Mit bud er en klam fisk el. lign vanddyr med bylder. Synes jeg kan se et par øjne.
Det lyder godt m 24 forskellige slags is..jeg skal til at lave boller i karry, og det er da heller ikke at kimse af......men det var før jeg så billedet af vanduhyret med bylderne...nu skal jeg lige have appetitten igen

Anonym sagde ...

Det er noget rigtigt ulækkert. En blæksprutte.

Jeg kan godt lide boller i karry uden vanduhyr.

Laura