torsdag den 28. august 2008

Nanoose - så er vi her.

Onsdag - 27.08.08 kl. 19:35 PDT

Vi vågnede igen meget tidligt i morges - vi har ikke helt vænnet os til tidsforskellen endnu. I morges gjorde det ikke så meget, vi skulle tidligt op for at nå færgen til Vancouver Island.

Færgeturen gik fint, der var dog noget overskyet men det regnede heldigvis ikke. Vind var der ikke meget af, hvilket vi kunne fornemme på kaptajenen, at hun var lidt skuffet over! Under overfarten fik vi set en del lomvier og nogle af de små alkefugle. Det blev også til nogle havpattedyr (delfiner eller marsvin). Fremme i Victoria var der solskin og en udemærket temperatur, og det første vi gjorde efter vi var kommet igennem paskontrollen var at finde Greyhound stationen. Vi kunne lige akurat nå at købe billetter til 11.45 afgangen (2 minutter før afgang). Vi havde ellers kalkuleret med en tur rundt i Victoria inden vi ville have taget en senere afgang, men da vi ikke kunne få opbevaret bagagen ændrede vi lige lidt på planerne.

To timer senere, og med flere kalkungribbe set fra bussen, blev vi sat af i Nanaimo og næste udfordring var at finde en taxi og blive kørt til Duke Point, hvor vi skulle hente bilen. Det lykkedes og en lille halvtime senere var vi på vej til Nanoose Bay i "vores" Honda CRV 4WD :-)


Vi har nu 4-hjulstræk og automatgear - det gik fint, Uffe ledte kun efter gearstangen 3-4 gange ;-) Det var med en vis spænding, at vi fortsatte turen mod Reef Rd. 1468, som vi dog fandt uden problemer. Vi må sige at udsigten fra spisebord og sofa er ganske forrygende og lever fuldt ud op til forventningerne - det vil vi nyde de næste 3½ uge.

Vi har ikke set ørnen endnu (Bald Eagle) men vi har da fået nogle andre nye og spændende arter på terrasselisten.

Vi er ved at være godt trætte igen efter endnu en oplevelsesrig dag - hvad planerne er for i morgen har vi endnu ikke besluttet. Der ligger bunker med turforslag, som vores 'byttevenner' har lagt frem til os - så må vi jo se hvad der frister. Vejret er lidt køligt i det, sådan lidt efterårsagtigt, men solen har dog skinnet det meste af dagen, vi får se hvad imorgen bringer.
B&U

Ingen kommentarer: