onsdag den 3. september 2008

Bald Eagle i Nuttal Bay

Tirsdag - 02.09.2008 kl. 20.55 PDT (05.55 CET)
"Do you want it bagged or left out?", spurgte kassedamen fra Thrifty i Parksville, da hun havde scannet en pose kartofler. Vi valgte "left out", da vi vel at mærke havde fattet hvad hun mente, hvilket så var klart nok bagefter. Kartoflerne (der allerede var embalerede) blev ikke pakket ned i en bærepose af den unge pakker for enden af kassedisken. Posen fik et slags smileyklistermærke i stedet for.
Sidst på eftermiddagen så vi fra huset en gammel bald eagle passere bugten og landede i et træ på pynten - fedt så fik vi den som "haveart" (for os er det set/hørt indenfor matriklen eller set/hørt fra matriklen). De 2 daglige Common Loons (islom), l gammel i sommerdragt og en ungfugl har været i bugten både formiddag og eftermiddag, og vi hørte i dag deres flotte kald, der lyder af vildmark. En lille tur rundt på odden gav bonapartemåger, yellow warbler, dark eyed juncos, savannah sparrow og 8 brilleænder. Ikke langt fra vores hus havde vi black swift (sort mursejler), hvor den ene landede i toppen af et træ.
Og så vil vi lige minde om, at man stadig kan nå at komme med sine bud på svaret til quiz 2 - så klik inde og send et svar (under indlægget Quiz 2).
B&U

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det skulle vel ikke være en Killer Whale? Sikke en fin blog - det er spændende læsning :-)
Vi tager til Seattle/Vancouver/Victoria i oktober, så gode tips fra Vancouver Island modtages gerne. Vi når ikke så langt omkring, fordi rejsen primært er arbejde for mig, men vi får 1-2 dage til at se lidt af øen (vi skal bo i Victoria). Kh Mette

B&U-afd. sagde ...

Nej det var en pukkelhval :-)
Vi giver gerne tips - det kan i hvert fald anbefales området herovre - hvis man er til natur og den slags...
I dag har vi været i Victoria, læs mere om det på bloggen senere - vi er for trætte nu, så vi fortsætter bloggen imorgen.