tirsdag den 16. september 2008

Vadefugle og sæler

Mandag - 15.09.2008 (skrevet 16.09.2008 PDT)
Det blev til en tur til Nanaimo på den plateskolen vi var forbi i går. Vi købte en lille cypres og nogle lyngplaner som BEST senere på dagen plantede i en potte. Det er en 'tak for lån' gave.

Igen i dag en tur til Columbia Beach (Johnstone Rd) for at se om der også var mange vadefugle i dag. Det var der, men de gik mere spredt da der stadig var lavvandet. I dag snakkede vi en del med en ung canadisk birder og fotograf. Ham og hans kone havde solgt deres hus i Edmonton, Alberta og havde nu boet tre måneder på Vancouer Island for at se på fugle og fotografere. Vi så 5 kalkungribbe sidde på stranden og rode efter krapper og muslinger. Den ene fløj hurtigt, men de fire fik vi da et par billeder af. Og så troede vi lige at vi fandt en Bairds Sandpiper, der viste sig at være en enlig western sandpiper.




Sluttede dagen af som i går - næsten i hvert fald. Vi tog en tur i havkajakkerne, padlede rundt om Mistaken Island og ud til sælkolonien, hvor der allerede var et par andre i en dobbeltkajak. De er nu søde og sjove de harbour seals. I dag var der også en black oystercatcher og en black turnstone, men ingen ørne og heller ingen hvaler.

Vi spiste suppe på terrassen i måneskinnet og nød den meget stille aften. Stilheden blev kun afbrudt af naboens havevander og 'Jimmy the Harbour Seal', vores legesyge og vandplaskende sæl (læs Johnatan Havmåge og få en fornemmelse for vores hvem vores sæl er), der stadig holder til nedenfor!
B&U

Ingen kommentarer: