lørdag den 30. august 2008

Supersize me

Fredag - 29.08.2008 kl. 20.50 PDT
"Do you want gravy?", spurgte servetricen på French Creek Marine Pub, da vi havde bestilt 2 cheese burgers med homecut fries. UDA sagde naturligvis "yes please".

Det er egentlig utroligt, at vi har set så få meget store mennesker på vores tur med den mad der bliver serveret! Her på Vancouver Island ser folk rimelig meget ud som derhjemme. På et andet punkt minder canadierne også om danskere - de er meget tilbageholdende og slet ikke overvenlige og åbne som vi oplevede det i Seattle.
Vejret blev bedre i dag, hvor man nærmest frøs og skulle have hue og vanter på, kom solen frem, vinden løjede af og temperaturen nåede over 20 C. Derfor nød vi en skål eftermiddagsis på terrassen mens vi faldt hen i den smukke udsigt.

Vi kørte lidt op ad kysten i dag, op til Qualicum Beach. Et sted hvor folk gik og samlede muslinger. Derfra kørte vi sydpå igen og indtog den førnævnte frokost. Ved French Creek Marina så vi Killdere, Greater Yellowleg og Black Swift. De allesteds nærværende kalkungrippe (Turkey Volture)kredsede over området. Vi kørte igen i dag forbi Englishman River Estuary og så 60 Western Sandpiper, der er en af de 3 "peeps" som de herover kalder de tre små rylearter,som ligner hinanden. Vi så også nogle Surf Scooters (Brilleænder) trække forbi.
Mørket er faldet på, vi hygger til Sigur Ros og Pink Floyd fra Eileens iTunes, samtidig med at man kan høre havets brusen og snart kan vi se stjernerne igennem stuens ovenlysvindue.
B&U

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Håber der er en vægt i huset, når der bliver sagt ja, tak til gravy og der allerede er noget som hedder eftermiddagsis må I da hellere lige holde øje...

Men da godt at høre at I har fundet noget knækbrød - I må til at bage selv, hvis det ikke lykkes at finde brød med lidt højere tykke modstand end der er i en luftbolle.

Ud fra de madoplevelser I har beskrevet, ja, så virker det godt nok lettere mistænktsom hvis befolkningen ikke er i en generel overvægtig tilstand. Mon de skjuler de sunde fødevare for turister? eller er de bare super aktive, så det opvejer det høje kalorie indtag?

Her kan vi så også berette at vejret er vendt tilbage til sommermode. Allerede her fra morgenstunden er der høj blå himmel og morgenmaden er indtaget uden for i korte ærmer. Lækkert!

Ovnen bipper - brødet skal ud, så jeg smutter ;-)

Anonym sagde ...

Ja jeg ville have troet, at Surf Scooters var noget helt andet...og det er det måske også.
Hvad med "second Breakfast" findes det også der???
HTF

Anonym sagde ...

Ja jeg ville have troet, at Surf Scooters var noget helt andet...og det er det måske også.
Hvad med "second Breakfast" findes det også der???
HTF

B&U-afd. sagde ...

Vi sprang eftermiddagsisen over i dag :-) og nøjedes med en eftermiddagskaffe. Second breakfast er vi vist ikke stødt på, men i Seattle var der mange der serverede breakfast 24/7!
B&U/UDA