lørdag den 23. marts 2013

Off-piste cross country skiing, Earth Hour og endelig påskeferie

[With a short english summary]
Vi er efterhånden langt inde i marts måned og vi har netop startet vores længe ventet og tiltrængte påskeferie men det føles ikke som forår. Vi havde egentlig forventet, at vi skulle tilbringe en del tid på Østmøn og følge tranernes forårstræk. Men som vejrsituationen ser ud for den kommende uge ser det lige nu ikke så lovende ud. Dagstemperaturen er i dag under 0 gr. C, det blæser kraftigt fra øst og det sner. Men istedet for traneobs fandt vi vore langrendsski frem og tog på sæsonens første 'Off-piste cross country skitour'. Det blev til 2 - 3 km i nærområdet på Ulvshale gennem snedriver og dermed nogle steder en pæn snedybde. Vi fik pulsen op så det må da trods alt have en positiv effekt på konditionen.
Og så er det i aften, at det er Earth Hour (www.earthhour.org og http://earthhour.wwf.dk/) så husk at slukke lyset kl. 20.30 - 21.30 og vær med til at sende et signal om, at det er nu vi skal handle for at stoppe den globale opvarmning - ikke blot den ene time, men hele året rundt.
English summary:
We are way in March but it doesn't feel like spring. Day temperature is below zero, strong easterly wind and snowing. Our Easter holliday has begun and the plan was to watch the crane spring migration at the eastern parts of Møn but the weather forecast doesn't seem promising. Instead we did some Off-piste cross country skiing in our neighbourhood at Ulvshale.
Remember today is Earth Hour (www.earthhour.org og http://earthhour.wwf.dk/) - make a statement for our global climate.
UDA (23-03-2013, kl. 11.42)
Off-piste cross country skiing at Ulsvhale
BEST in action

Ingen kommentarer: