tirsdag den 23. april 2013

'And next time you choose Budget'

Paphos, Cypern 23. april 2013 [UDA]

Vi skulle hente udlejningsbilen kl. 9 hos SIXT ikke langt fra hotellet - faktisk på samme gade. Vi var lidt spændte, da vi i går aftes kunne konstatere, at der lå både AVIS og en Budget og så kunne vi under et skilt skimte noget der lignede SIXT... nå vi har før oplevet, at tingene ændrer sig på meget kort tid. Kun Budget var åben, d vi kom frem (ca. 10 min. før tid), men var ved at lukke! Vi spurgte 'Budget'-manden og damen om de vidste, hvor SIXT var? Hun gjorde ikke men det gjorde han - ca. 1 km den anden vej, men hop ind så kører vi jer. Det gjorde vi så og kort efter blev sat af hos SIXT med ' ... and next time you choose Budget'.

Første køretur gik de ca. 500 meter tilbage til hotellet, for at hente udstyret. Anden tur gik så ca. 6-700 meter den anden vej og ud til kysten. Vi ville starte med at tjekke området omkring Paphos Lighthouse ud, da det havde været et rigtig godt sted sidste gang vi var på Cypern. Mange ting er ændret, der er hegn hele vejen rundt, men nu med en fin sti hele vejen rundt uden for hegnet, der blev flitigt benyttet af turister og så lokale motionister. Ikke mange fugle, det mest spændende var 7 trækkende tophejrer og 18 purpurhejrer.

Om eftermiddagen kørte vi en tur øst for Paphos til Asprokremnos Dam. Også et af de gode steder for mange år siden og nu et Natura 2000 område. Vi kørte lidt rundt i området og stoppede forskellige steder, men det var som om fuglene ikke rigtig ville vise sig. Bedste fugle blev et oar meget fine Ellekrager og så en højtflyvende Ørnevåge.

Inden turen gik tilbage til Damon Poolbar vendte vi lige i Coral Bay for lige at se den campingplads vi boede på den gang. Den lignede sig selv, men der var kommet en del flere hoteller langs kysten på vej derop - i hvert fald som vi husker det.


Paphos Lighthouse


High water level


B&U, Asprokremnos Dam

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fantastiske hatte og solbriller
Det er der ikke brug for i det Nordjyske

Anonym sagde ...

Søde Budget folk....de var nok ikke så bange for konkurrencen. Men bare bilen er OK
GDA

B&U-afd. sagde ...

Ja det var det - og det er sjovt som vi altid ender med at blive kørt et eller andet sted han af nogle hjælpsomme mennesker når vi befinder os i græsktalende lande.