tirsdag den 26. august 2008

A room with a view


Vi er i Seattle - har været her siden 16.30 lokal tid (og nu er den 21.00, dvs. hjemme i DK er den allerede 6.00 tirsdag). Flyveturen tog kun 9,5 timer pga. medvind. Desværre var der skyer næsten hele vejen, men der var hul da vi passerede den grønlandske vestkyst syd for Thule og vi fik set indlandsisen og isbjerge!


Det tog 1 timer fra vi var landet og til vi sad i buslinie 194 på vej mod Downtown Seattle (det regnede i øvrigt) og de første amerikanere havde allerede været meget hjælpsomme. Vi fandt hurtigt hotellet og blev indstalleret og trak gardinet fra og så udsigten - Space Needle.

Vi smuttede lige ned og fik en burger hos McDonald og gik en lille tur i Downtown.

Yderligere detaljer fra flyveturen: De 9,5 timer gik forbløffende hurtigt, men vi spiste også hele tiden. Først fik vi saltede ærter med drinks! kl. 17.45 (DK tid) fik vi aftensmed, der bestod af kylling, paste, grøntsager og cous cous salat. Deserten var Orange Cheese Cake, der blev naturligvis drukket vin til maden. En times tid senere blev der serveret Twist. Natmaden bestod af en 'swedish wrap' med renkød og endelig bestor morgenmaden af en spinatbrieostebolle med kaffe! Der blev udleveret et tæppe, en pude og et sæt hovedtelefoner og så var det ellers film og spil der stod på programmet. Bente fik en halv time på det ene øje, men det var også alt vi har sovet på feriens første dag - så det skal vi så om lidt.
B&U

Ingen kommentarer: