lørdag den 13. juni 2009

Ferie Quizzen: Hvor og hvad er historien?

Så er det blevet tid for ferie quizzen igen :-) Vi drager snart mod øst - vi fik ikke nok af regnen i går, så vi kører efter den. Engang sent i aften regner vi med at være ankommet til Gotland.

For at komme igang starter vi ud med et billede der blev taget i går - den er ganske enkel:

Hvor er billedet taget og hvad er historien?


Lidt info er at billedet er taget fredag d. 12. juni 2009, kl. 17.21.
B&U-the stormchasers
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Over Lyngby for at få et Stein Bagger fra luften , det passer med tidspunktet.
God tur
ammak

Anonym sagde ...

rettelse til kommentaren.
en Stein Bagger fra luften.

GDA sagde ...

Hej enig

Det er TV2News "altid på pletten" helikopter der flyver over Lyngby ret, hvor dommen over Stein Bagger blev offenliggjort kl 18....

I ventetiden har den nok fløjet rundt i Nordsjælland og tjekket oversvømmelserne, i håb om en bonushistorie som de ikke havde vist 100 gange før i løbet af dagen.

UDAMM sagde ...

Ha ha, ja det er nogen meget sjove bud der er kommet, men jeg ved tilfældigvis præcist hvad det er i forbindelse med. Det er naturligvis et foto af den helikopter som David Hasselhoff ankom i til en lille eksklusiv koncert på Kronborg for bestyrelsen af hans danske fanklub. Vi havde egenligt bestilt en sort med røde diodelys foran (for at ligne KITT) men den fik problemer med halerotoren og vi måtte finde et alternativ med kort varsel, heldigvis er det nemt når først man fortæller at det er The Hoff som man skal bruge den til.
Don't hassle the Hoff!

Anonym sagde ...

Tja, sted og tidspunkter passer jo lidt for godt med domsafsigelsen over Stein Bagger.

Det væltede træ på Dag Hammerskiolds Allé var meget tidligere på dagen så der burde selv TV2 være færdig med at filme...

For der er ikke rigtig nogen tvivl om at der er tale om TV2 News helikopteren - med mindre - og det er slet ikke utænkeligt at det er rent faktisk er den norske PET udgave som er ude på en hemmelig og ikke mindst ulovlig efterretningsopgave - det vil da være en snedig form for skæg og blå brille til en helikopter at give sig ud fra at være fra TV2 News. Den er alle jo efterhånden vant til hænger der uden mening over Kbh. og nordsjælland.

Det kan oplyses at der er tale om Eurocopter 120, som både Tv2 news og den norske efterretningstjeneste råder over...

Er det tale om den norske efterretningstjeneste, som pt gør det i regeringoverhoveder og kongelig, så er det naturligvis prins Henrik jagt på kongetronen de overvåger - selv om de ikke i nær fremtid står overfor samme problemstilling i det norske kongehus er det jo godt at være på forkant!

Dagens bud fra A