fredag den 18. august 2017

In the line of the path

B&U Bloggen er taget med BEST+UDA til staterne Washington og Oregon for, at følge dem på deres 'Total Solar Eclipse, Music and Birding Tour'. Wifi er lidt begrænset så, der vil ikke være daglige opslag, men vi håber, at vi vil kunne uploade lidt fra turen undevejs.

Fotos findes efter teksten.

Onsdag 16. august.
"Så vi vælger altså bare selv den bil vi vil?" - "ja ja - lige den i vil". Jamen så valgte vi en KIA Sportage FE (SUV) fra Arizona!

Det var under to timer siden vi var landet i SEA-TAC og vi var på vej mod vores hotel i Tukwila, hvor vi skulle tilbringe den første nat i USA. Vi kunne godt mærke den lange rejse og tidsforskellen, men vi glædede os til den burger vi skulle have inden længe hos O'Beer.

Torsdag d. 17. august.
Efter morgenmaden kørte vi til den nærliggende Walmart for, at handle lidt ind til de kommende dag. Tilbage til hotellet for at checke ud, hvorefter vi kørte til REI - en "outdoor"-butik. En meget spænden butik med en masse feltudstyr og -tøj. Vi gik ikke tomhændet derfra.

Med et T-mobile pre-paid 4gb simkort installeret begyndte vi turen mod Madras, Oregon.

Vejret var fint, temperaturen omkring 30 grader og der var en del trafik påden første del. Vi krydsede statgrænsen mellem Washington og Oregon ved fire-tiden og nød det flotte syn af Mount Hood.

Det var ikke fordi vi så en masse fugle undervejs, men det blev da til nogle hawks (våger), kalkungribbe og fiskeørne. 

Fremme i Madras kunne vi så konstatere, at vi ikke havde teltplads i Solar Town i Jefferson Fairgroundnde i Madras, men i Solar City på en mark uden for byen! Solar City passerede vi et lille kvarter tidligere så vi måtte tilbage. Og det tog ikke et kvarter, men næsten tre timer!

Nogle logistiske udfordringer gjorde at det tog meget lang tid at få biler, campers of RV's ind på pladsen - det var stop and go. Solen forsvandt ned bag bjergene mod vest da vi endelig var inde og havde fundet en plads. Heldigvis er vores telt nemt at slå op så det var hurtigt gjort. Efter en tur rundt på pladsen var vi klar til at kravle i teltet.

Fredag d. 18. august.
Det var en rimelig kold nat. Temperaturen faldt til 9 grader og det kunne mærkes. Man kunne også høre lastbilerne ude på highwayen - og så var ser kompressoren fra de to "shower trucks" på pladsen! Til gengæld var der den flotteste nattehimmel man kan tænke sig. 

Man kunne se ufattelig mange stjerne og Mælkevejen sås lige hen over. Samtidig lyste den en del af horisonten orange fra den nærliggende skovbrand - det så vildere ud i nattemørket da man faktisk kunne se flammerne.

Det var ikke så meget søvn vi fik, men vi så en flot solopgang - og vigtigst af alt så er vi lige, der, hvor man skal være på mandag:

In the line of the path!













1 kommentar:

Schellerup-Gleerup sagde ...

Det lyder fristende. Fortsat god ferie.