søndag den 29. april 2012

Mod nord og resultatet af Rejsequizzen (2)


[Lørdag 28042012]

Så blev det tidlig lørdag morgen, der var pakket, så det var egentlig bare at køre til Faro, parkere bilen, bagage check in og gennem security Der var ingen trafik på den tid af dagen, så ankomst til parkering P4 var til estimeret tid.

Morgenmaden og kaffe blev indtaget og så var vi også klar til at tage hjem. Afgangen var lidt forsinket, hvilket skyldtes en kraftig modvind, der forsinkede flyet på vej til Portugal. Det betød så, at vi havde medvind hjem og turen tog kun 3 timer – at vi så måtte vente mere end tre kvarter på bagagen er så en anden ting. Men det gik, da ferien havde været rigtig god.

Ria Formosa
B&U takker for svarene i Rejsequizzen (2), men kan konstatere, at ingen havde de rigtige svar, men kan dog konstatere, at B&U Bloggen har nogle trofaste læsere (og blev vildledt pga. en lille indlagt ’finte’), hvilket vi er meget glade for – altså, at have nogle trofaste læsere, og det tæller bestemt med. Men nu er det jo ’Den Hårde og Uretfærdige Dommerkomité’, der bestemmer i disse quizzer og de har kåret Ulrik som vinder – pga. kreativiteten, men vi sender præmien til Jane, som vi tror vil værdsætte den mere :-D Stort tillykke til begge!

Ulrik blev kåret på følgende svar (med slåfejl og det hele):
26 april 2012 kunne være henvisning til strejke blandt kufthavns personale (men kan ikke huske om vi har haft det for nyligt i DK)

317 er derimod let nok. Det er det officielle antal af nuancer af sort som bruges af portugiserne i deres klædedragt. Som alle der har læst menigmands guide til det indre marked ved går portugiserne udelukkende i sort tøj. Nogle kloge hoveder vil sikker her påstå er der er fotografisk bevis for andre farver, men sagen er at potogiserne ikke selv skildner mellem farver, kun nuancer af sort (lige som de gamle grækere ikke havde et selvstændigt ord for farven blå, men derimod kaldte det bronze). I den forbindelse vil jeg også lige naævne med henvisning til støvskyen fra sidste runde - jeg svarede teknisk set korrekt med min ’vildæsel flok’ da de heller ikke har et ord for lastbil dernede, men derimod kalder dem for "store æsler".
/Ulrk”

Tee-stedet hul 17
Men her kommer spørgsmålene og de korrekte svar (med fed):
1. Hvorfor er torsdag d. 26. april 2012 er en særlig dag i Portugal? (hint vi har oplevet det samme fornyligt i DK). Portugal gik over til digitalt TV signal!
2. 317 er svaret – hvad er spørgsmålet? Længden i meter på hul 17 (par 4, 10 S.I.) på golfbanen i Quinta de Lago. 

UDA/29042012

Ingen kommentarer: