torsdag den 2. juli 2015

'Orange Feeling' - Så er Roskilde Festival 2015 for alvor igang.

[Onsdag d. 1. juni] Sol og varme og #OrangeFeeling - Roskilde Festival 2015 er nu rigtig i gang.

Det danske band Santiago på Gloria var lidt kedelige. Der var mere gang i The Communions poppunk på Pavilion men desværre lyden ikke helt tunet ind og spillede ikke et fuldt sæt, da forsangerens stemme kunne ikke holde hele vejen.

Svenske Bob Hund startede på Avalon med kun to hænder og sluttede med kun to hænder og spillede på lånte instrumenter. Det var en tempofyldt og energisk koncert med lange mere eller mindre politiske kommentarer fra den maskeklædte forsanger.

Nåede også lige, at høre Noel Gallaghers band på Arena, og han sluttede af med Oasis 'Don't look back in anger', hvilket var til stor glæde for publikum.

Pharrel Williams var aftenens hovednavn på Orange Scene og der var også fyldt godt op og jeg må sige, at han og hans band - og ikke mindst de fem dansere, der udgør dansegruppen Base - formåede at sætte gang i publikum. Selv det mandlige publikum overgav sig og jeg indrømmer at jeg også lavede nogle 'Moves like Jagger' (ok den har Pharrel vist ikke været inde over).

Det var lidt som en film man ikke fik set fra starten da vi var forbi Arena, hvor War on Drugs spillede - man skulle nok have været der fra starten, for vi kom lige til det nummer vi kendte og derefter var det bare lidt kedeligt.

Men fedt at være i gang igen, stemningen er i top, vejret og flot og godt, den første Dixieburger er spist og Alien & Ko er her :-)

Ingen kommentarer: