mandag den 8. september 2008

Birding in Englishman River Estuary

Søndag - 07.09.2008 kl. 21.00 PDT.

Det var blevet søndag, hvilket betød at vi skulle på Sunday Bird Walk. I dag var det til Englishman River Esturary (Shelley Rd). Turen startede 9.30, men vi tog lige et kort stop ved estuariet fra Plummer Rd siden inden. Det gav western sandpiper og least sanpiper - 2 rylearter. Vi var ikke de første, der ankom til turens udgangspunkt - ca. halvdelen af de 26 deltager stod klar. Flere var gengangere fra sidste søndag, men der var også nye ansigter, bl.a. 2 fra Tveed Heads, Brisbane, Australien. Paret fra New Brunswick, Canada var der også og så vores nye venner Helen og Hans Laue fra Nanoose. Det var igen en rigtig god og hyggelig tur i sol og varme (når man var i læ for vinden) og der blev snakket en del. Med så mange mennesker er det svært at få det hele med, og vi så eller hørte heller ikke samtlige 51 arter, som blev noteret fra turen. Vi fik dog et par nye arter og nogle tips til, hvor vi skal tage hen når "we are going to the west coast" (Tofino/Ucluelet kysten ud til Stillehavet). På vej hjem fra turen så vi en Pileated Woodpecker flyve over vejen. Det er en meget stor og flot spætte som vi havde håbet på at se.


Eftermiddagen tilbragte vi i Nanaimo - The Harbour City - som der står på deres byskilte. Vi gik en tur langs noget af havnen, hvor der var nogle ganske flotte bygninger, der fungerede som små spisesteder.

Bagefter gik vi en lille tur i et par mindre gader inden vi returnerede til bilen og kørte i Wall Mart for at se Brewer's Blackbird, som der er en del af på parkeringspladsen. Og når vi nu var der gik vi også lige ind i Wall Mart og købte noget gas til kogegrejet vi har lånt. Vi tager nemlig til the west coast i morgen og tager et par overnatninger i telt. Der skulle være rigtig flot ude og gode muligheder for at se nogle fugle, bl.a. havfugle, hvilket afhænger af vejret. Og måske nogle flere hvaler ..... og BJØRNE!!! Og så er der selvfølgelig deres regnskov - Pacific Rim National Park, som skulle være utrolig spændende.


Men det betyder også at vi ikke opdaterer bloggen de næste par dage.

B&U.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi ønsker jer god tur. Vi kender 2 som har været der.

Anonym sagde ...

Fik I slet ikke noget at spise??

B&U-afd. sagde ...

Og jo vi fik også noget at spise. Det var to plastikpizzaer købt i Thrify i parksville. Den ene var med texansk kyllingesmag og den anden noget spinat og fuldkorn! Og det det ikke de bedste pizzaer vi har fået. Det var nok derfor det smuttede ud af bloggen denne gang.
B&U