mandag den 8. september 2008

Quiz 4 - svar

Det var en hektisk og spændende dobbeltquiz vi her havde gang i. Let var det ikke men det korrekte svar blev fundet til 4a og et næsten korrekt svar på 4b - og hvilken af de to subquiz der var den sværeste ja - it depends...


4a det rigtige svar er: Garter Snake

Som vi havde regnet med, troede mange at det var en fugl, men vi tager også billeder af andre ting ;-) Elena havde fundet ud af at det ikke var en fugl eller et pattedyr. Men Laura har nok været den mest opmærksomme læser og kombineret krybdyrøjet med hvilke slanger vi har set og konkluderet at det måtte være en Garter Snake, hvilket var fuldstændig korrekt. Så en klar vinder af Quiz 4a.
Billedet er taget i Buttertup Marsh det er ikke manipuleret kun beskåret ;-) Det var en magen til vi havde her i haven. De er helt ufarlige og de ligger stille og soler sig, så de flygter ikke så hurtigt så man kan nå at tage billeder af dem.


4b - svaret er dyrt omkring 15-17 Dkkr. for 1 liter økologisk skummetmælk.
Ja man kan få økologisk skummetmælk i 1 liters kartoner - det hedder skim milk og har en fedtprocent på 0 fordi de ikke anvender decimaler. Første gang vi fik en liter økologisk skummetmælk i hånden lød det jo billigt 3, et eller andet, men efter lidt hurtigt hovedregning (som jo ikke er vores stærkeste side) kunne vi konstatere, at det var noget temmelig dyr mælk. Det er den dobbelt pris af hvad den konventionelle mælk koster. Man kan købe en del økologiske varer og de varierer i pris fuldstændig som der hjemme.
Dommerkommitéen har besluttet at ASTE vinder den delquiz på trods af at hun angav prisen for 2 liter, hun var den der kom tættes på prisen. Så der er noget der er billigere at købe i Danmark :-)
Dommerkomitéen

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Puha, det var da godt tøserne glemte alt om mælken, for kunne jo godt se de havde ret, da de først var kommet med deres bud - der var ikke meget fugl over det øje når man fik kigget efter...